HomeУслуги Детска анимация

 • Детски център “OASIS KIDS HOUSE” Детски център “OASIS KIDS HOUSE”

  • ПО-ВАЖНО ОТ ЩАСТИЕТО НА ВАШЕТО ДЕТЕ Е НЕГОВАТА СИГУРНОСТ

   

    Уважаеми Родители,

  Благодариме Ви, че сте гости на OASIS KIDS HOUSE. Радваме се, че Вие и Вашето дете избрахте нас.

     

     OASIS KIDS HOUSE разполага с три просторни зали и голяма слъчева градина, където Вашето дете може да лудува необезпокоявано от никого с гаранция за сигурност и безопасност. Екип от обучени руско-говорящи аниматори ще поеме грижите, забавленията и творческите занятия на Вашите деца. OASIS KIDS HOUSE набляга върху развитието на творческия потенциал на всяко дете.То ще бъде насърчавано да развива своето творческо въображение чрез рисуване, апликации ,оцветяване, моделиране, керамика  и други дейности. Всеки ден ще има различни тематични програми водени от професионалисти влючващи изкуства, спорт , музика, танци,  и много други изненади.

  Нашият детски център предлага целодневно и почасово гледане на деца. При Ваше желание, детето може да бъде гледано и разхождано на територията на комплекс Оазис. Ако имате нужда от нощно почасово гледане, OASIS KIDS HOUSE ще поеме грижите за детето ви.  Разполагаме с креватчета за следобеден сън. Ние ще разходим, нахраним и ще се погрижим за детето Ви в дните, в които е необходим целодневен престой.

  Oasis Kids House предлага целосезонни семейни помощнички и детегледачки.

  Заповядайте всеки понеделник за новата седмична програма.

  • ПРАВИЛА

    OASIS KIDS HOUSE приема деца на възраст от 18 месеца до 15 год. Деца до три годишна възраст могат да бъдат оставяни без придружител в клуба до 16.00ч. При влизане детето/децата се записват по установен вътрешен ред. Задължително се оставя телефон или номер на апартамента, в който живеете. Напускането на детския център става само с придружител или изрично позволение от Вас, че детето може само да си тръгне. OASIS KIDS HOUSE носи отговорност за Вашите деца само на територията на детския клуб или в случеите, в които аниматор е на персонална разходка с него.Не пропускайте да опоменете допълнителни изисквания към екипа поемащ  детето Ви.

   

  1. НЕ Е РАЗРЕШЕНО внасянето на сладки продукти!
  2. НЕ СЕ РАЗРЕШАВА родителите или придружителит да стъпват на меките настилки предназначени за децата!

   

   

  • Насладете се пълноценно на Вашата  лятна почивка докато Вашето дете прекарва незабравими мигове в OASIS KIDS HOUSE!!!

  Oasis Kids House ще организира с огромна любов и внимание всеки празник за Вас и Вашите деца. Вашият празник ще бъде създаден по начин, по който вие желаете, а вашето дете мечтае. Всеки детаел ще бъде предварително обсъден. Ние ще организираме тематично парти  по Ваш избор с включена програма, кетъринг, декорация, заря и всичко друго което желаете.

  С уважение,

  Екипът на OASIS KIDS HOUSE


 • Alternative content

  Get Adobe Flash player